Villaksens Dag 2016

Bli med på Villaksens dag Lørdag 25/6 på Gaula Natursenter med mange forskjellige aktiviteter!

Programmet for årets Villaksens dag i Gaula er spekket med mange forskjellige aktiviteter:

·        Gratis fluebindekurs for barn og ungdom kl 12. For å delta her er det fint om du sender påmelding til torstein@gaula.no så vi kan planlegge kurset i forhold til antall påmeldte.

·        Premiefiske fra kl 11-15. Alle kan delta! Påmelding til konkurransen skjer på stedet, fra kl 10-11. 

·        Fiskeaktivitet for barn 2-6 år. 

·        Laksesti for hele familien. Hvor mye kan du om laksen ?

·        Faglig foredrag om skjellanalyse kl 11. Foredraget holdes av Vegard Pedersen Sollien fra Veterinærinstituttet i Trondheim. Hvordan foregår skjellprøveanalyse og hvilken informasjon kan hentes ut fra et fiskekjell?"

·        Kastekonkurranse på land (presisjonskasting).

·        Fluekasteinstruksjon med Trond Syrstad. Trond er en legende innen fluekasting og utvikling av utstyr til fluefiske. Han har vært aktiv utøver og er lidenskapelig laksefisker. Han har fisket over hele verden og har masse å lære bort til besøkende på Villaksens dag. 

·        Fluebindedemo med Henning Moen. Henning er ihuga fluefisker og fluebinder og har holdt på med denne hobbyen siden 12/13års alderen. Han har holdt utallige fluebindedemoer på messer og arrangementer tidligere og gleder seg veldig til å møte både nybegynnere og fiskefrelste på Villaksens dag!

·        Gaulas egen lakseambassadør, Martin, kommer! Han vil lære bort sine beste fisketips og fortelle mer om hans oppgave som ambassadør i elva. 

·        Grilling av Gaulaburger.


Friluftsgudstjeneste kl 17.

·    

·