Støren Hotell:
 

I hjertet av Støren, der elva Gaula renner i Midtre Gauldal kommune, er Støren Hotel det perfekte stedet for å utforske det aller beste av hva denne vakre delen av Norge har å tilby. Hotellet er nyrenovert med 24 moderne rom, bar og en stor festsal.

Støren Hotell


Vårvolden Comping,Støren:

En familievennlig campingplass på gårdsbruk ved elven Gaula. 500 m fra Støren sentrum. Et godt utgangspunkt for turer i distriktet. 50 km fra Trondheim, 100 km til Røros.


Vårvolden Camping


Tømmerhytte,Støren:

En 60m² koselig tømmerhytte i et landlig miljø, ca. 100 meter til Vold fiskevald i Gaula på Støren. 2 fiskekort kan leies ut, pris på fiskekort er den samme som Vold vald har på sine kort.
  
                                              
 Per Granmo

Støren Camping:   

 

Familiecamping som ligger ved lakseelva Gaula. Campingplassen har plass for både telt, campingvogner og bobiler. Plassen er tilrettelagt for handicappede. Stort sanitæranlegg. I kiosken får du kjøpt fiskekort, fiskeutstyr, souvenirer og vanlige kioskvarer, og du kan få fryst ned fisken din. Plassen ligger i gå-avstand til Støren sentrum og flere forretninger der du får utført det meste. Plassen ligger ca 50 km fra nærmeste by.  Støren Camping
Gammelstuu Soknedal:

Som skrevet om i Adresseavisen. Et gammelt bygg som er gjenoppbygget (Gammelstuu) , med soverom med dobbeltseng og en hems med dobbel sengeplass. Eget kjøkken, bad, samt trådløst nett.

Gammelstuu Gammeltunet Hanshus, Soknedal:  

Gammeltunet Hanshus er et gårdstun bestående av åtte gamle tømmerbygninger med en helt spesiell atmosfære. Gården er fredet som nasjonalt kulturminne og ligger i Soknedal, ca 60 km sør for Trondheim.
 På Gammeltunet kan du leie rom, hus eller hele Trønderlåna til overnatting. For møtevirksomhet har vi eget rom, og kan tilby lunsj etter avtale Gammeltunet Hanshus


 Storstuu Winsnes:

Spisestue for fiskerne, s
torkjøkken 7 soverom13 sengeplasser, 5 bad,og resterende rom er privat. Leies ut til de som vil ha selvhushold

 Storstuu Winsnes
              
 Hus/rom til leie, Rognes:

Huset ligger omtrent midt på Aune vald, så det er kort avstand til elva (ca,100m). Det ligger på Rognes, så det er ca 9 km til Støren.

 

Huset er i bra stand med stue, kjøkken og bad. Det er 5 soverom med plass til inntil 7 personer.
 
                                
Violeta Brinkeviciene