Velkommen til Gaula Natursenter ®  

                                                                       

Velkommen til  Gaula Natursenter på Svartøya 13,  7290 STØREN  Telefon: +47 72 43 10 65   E-post: gaula@gaula.no      


 Melhus kommuneHoltalen kommuneMidtre Gauldal kommune


   Åpningstider      
Mandag-Fredag 10:00-16:00
   Lørdag 10:00-15:00
   Søndag   Stengt

  
    
     














 



 
Moulangerie K AS:


Moulangerie er Norges første croissant bakeri. Vi har 7 ulike croissant typer, der alle er bakt med kvalitets råvarer. Alle er håndrullet og bakt med tid og kjærlighet. Har et arrangement lokale i etasje over bakeriet, som kan leies ut. Med evt forhåndsbestilling av croissanter... Lese mer
















 
Melhusgården Øvre:


Medalhus Middagspølse Mild (barnevennlig), Medalhus Middagspølse Bratwurst og Medalhus kjøttdeig. Biffer, Indrefilet, Ytrefilte Entrecote, Medalhu Spekemorr, Kraftbein, Lever, Oksehaler, Potet av sorten FolavAlle våre pølser og spekemorr er laktosefri og glutenfri og inneholder 100% storfekjøtt og spekk fra egne storfe .... Lese mer









Melhus bakeri:



Melhus bakeri er et håndverksbakeri som tar vare på gamle baketradisjoner, samtidig som vi følger med i tiden. Vi leverer til horecamarkedet og driver selv 3 butikker/kafeer som har spesialisert seg på ferskhet, høy servicegrad for å tilfredsstille kundenes forventninger. I våre bakeri og konditorprodukter bruker vi kun de beste råstoffer, sammen med naturlige prosesser .... Lese mer





 Soknedal bakeri:

Soknedal Bakeri og Konditori er Gauldalens eget håndtverksbakeri. Vi produserer alle våre varer selv, og hoved bakeriet ligger i Soknedal. Vårt motto er "Ferske Tradisjoner" Noe som betyr at vi skal levere tradisjonelle gode og ferske bakervarer hver
dag
 .... Lese mer


 Eidsmo kjøtt:



 

Spekemat til festlig lag året rundt, salg av pakker til bedrift, salg av pakker til lag og foreninger og eidsmomorr. Vi har kvalitetssikring i alle ledd. Vår kvalitetspolitikk tilsier rene kjøttvarer med jevn, høy kvalitet. Å speke betyr rett og slett å tørke. På Eidsmo sitt tørkeloft er det bare å la tiden hjelpe til for å få den unike smaksopplevelsen. Magien på tørkeloftet! .... Lese mer

 









Fumo:

 

Fumo ble startet for å gjøre verden oppmerksom på den fantastisk rene smaken kjøttet får, når dyrene beiter i et kulturlandskap som man finner i Budalen .... Lese mer